What is different about the Escape Hunt Experience?

ESCAPE HUNT BLOG

The Escape Hunt Experience és com cap altre room escape en el mercat avui en dia. El nostre CEO i fundador ha combinat la seva passió pels jocs i trencaclosques amb la seva formació acadèmica en psicologia per crear un concepte de joc veritablement únic, desafiant i molt addictiu!

Escape Hunt s’enorgulleix de la creativitat i la innovació. Actualment, un equip de dissenyadors d’enigmes amb molt de talent estan treballant tot el dia en l’única Acadèmia de Disseny de Joc del món.

Tots els jocs que podeu jugar en les diverses sucursals de tot el món han estat dissenyats a Escape Hunt. Hi ha més de 100 jocs fins a la data, i molts més que es creen cada mes!

Dit això, The Escape Hunt Experience és més que un joc. Tots els jugadors tenen una sessió de 90 minuts que inclou una breu explicació abans del joc, així com refrescos, te, cafè o cervesa després del joc, i l’oportunitat de disfressar-se de detectius al nostre divertit photocall. Per a grups més grans i esdeveniments corporatius fins i tot hi ha altres ofertes que inclouen apassionant treball en equip i activitats d’avaluació.

Add comment