Esdeveniments d’Empresa Here

 El Room Escape especialitzat en grups

The Escape Hunt Experience Barcelona, esdeveniments d’empresa.

Estem especialitzats en esdeveniments! Creem esdeveniments corporatius i especials. Som el room escape per grups de Barcelona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més detalls d’un esdeveniment corporatiu privat a The Escape Hunt Experience Barcelona.

El room escape és l’activitat de moda! És perfecta per a passar-ho bé, alhora que es posen a prova les capacitats lògiques, deductives i de treball en equip. Ens assegurem que tots els grups s’ho passin bé i gaudeixin al màxim!

Especial per a grups. Al nostre local comptem amb 6 sales de joc amb capacitat per a 34 persones jugant alhora.

A més, tenim un Hall elegant i acollidor, de gran capacitat. Hem fet presentacions i còctels de fins a 70 persones.

Oferim la possibilitat de reservar el nostre espai en exclusiva, podent fer presentacions, càtering, publicitat i altres activitats. I és ideal per finalitzar amb un càtering i un brindis amb cava tots junts.

Totes les reserves inclouen cafès, tes, refrescos o cervesa al sortir del joc, al hall. A més del Photocall amb disfresses de Sherlock Holmes.

Els nostres Game Masters estan sempre pendents que els participants gaudeixin del nivell de repte adequat per a que sigui una activitat divertida i entretinguda, amb el màxim d’interès durant cada minut.

Escape Hunt som una franquícia internacional amb presència en més de 50 localitzacions en els 5 continents de tot el món.

A Escape Hunt Barcelona hem optat per donar-li a les nostres sales unes temàtiques basades en casos reals de Barcelona de principis de 1900.

Com funciona: L’experiència ideal per a esdeveniments, és una combinació de joc d’escapament seguit d’una activitat en grup, però es pot triar jugar només a un joc o un joc seguit d’un altre joc. Tot això es pot adaptar a la mida del grup i adaptar-se a les necessitats de cada empresa.

Alguns dels nostres clients: NESTLÉ ESPANYA, MOTUL IBERICA, PINTURES HEMPEL, DESIGUAL-BARCELONA, SNCF – EEU PROVENCE ALPS, NIKE-BARCELONA, SPARKLING STRATEGIES, SWAROVSKI, F.C. BARCELONA,…

Nom

Email

Assumpte

Missatge

Si us plau ompliu