Sobre Here

Sobre the escape hunt experience barcelona

the ultimate live escape game

The Escape Hunt Experience és una fantàstica franquícia d’entreteniment global que ofereix aventures úniques tipus “room escape” o “escape the room” per al públic en general i per a clients d’empreses de tot el món. Tenim més sucursals a tot el món que qualsevol altra empresa, a tot arreu, des de Tokyo a Houston, des de Sydney a Paris, com per descomptat Barcelona, i som el líder mundial reconegut en aquesta indústria de l’entreteniment de ràpid creixement. Des de la nostra obertura, hem ofert més de 25 milions de minuts de joc a tot el món! La sucursal de Barcelona és una botiga especial per a The Escape Hunt Experience i ja ha entretingut a milers de persones, tant joves com grans, empreses i famílies des de la seva obertura a l’abril del 2015. La sucursal compta amb 6 sales de joc, amb misteris basats en casos reals de la Barcelona de 1900, i disposa d’un ampli i luxós vestíbul, per la qual cosa és una de les branques més autèntiques del món i una opció ideal per a grups de 2 a més de 70…

an-exhilarating-challange.jpg

molt a prop de la Sagrada Família

Oferim un mini parc temàtic, una experiència jugant un paper basada en els clàssics “escape the room” jocs ara populars en molts llocs arreu del món, però portat a un nivell completament nou! Alguns en diuen “entreteniment experiencial”, altres en diuen la millor diversió que puguis tenir amb els teus amics, companys de treball o els teus éssers estimats! La sucursal de Barcelona és part del negoci global i s’opera amb els més alts estàndards possibles:

  • Excel·lència en el disseny del joc i la seva innovació constant – està previst que els jocs es canviïn a la sucursal de Barcelona cada any de mitjana.
  • El millor servei possible al client en totes les sucursals – s’obté una veritable experiència de 5 estrelles a Barcelona també gràcies a la nostra àmplia sala de luxe.
  • Compromís total amb la franquícia i suport a la sucursal – Barcelona és totalment compatible amb la xarxa de sucursals mundial.

Vam Reservar l’habitació de la Vampira per a la nostra primera vegada en això. Era bastant difícil i l’Eduard va suggerir l’habitació de Gaudí, perquè la meva filla estava encantada amb tot el tema. He de dir que la segona era molt divertida per a nosaltres ara que teníem una idea de com jugar. És una gran idea i em vaig oblidar del meu mal d’esquena de tant caminar per Barcelona i van arribar al lloc buscant pistes.
Val la pena una visita i un descans de les botigues i els museus. Molt divertit!

cfluncho, Juny 2015. TripAdvisor

Realment vam gaudir molt. Gent agradable (personal) i una decoració encantadora. Vam fer 2 jocs, un seguit de l’altre i l’ambient, les pistes i la història era increïble! Una de les millors habitacions d’escapament que hem fet. Totalment recomanat.

Eduard A, Maig 2015. TripAdvisor

Emocionant joc, ple de sorpreses, en un gran ambient. Jocs per a principiants, com per als jugadors amb més experiència també. Begudes i fotografies gratuïtes després. Molt divertit vam tornar a jugar-ne una altra!

Aline W, Abril 2015. TripAdvisor

una prova única del teu enginy

The Escape Hunt Experience Barcelona ofereix una veritable “experiència”, on et sentiràs transportat a una altra època tot jugant el paper d’un famós detectiu de Londres amb els seus col·legues que intenten resoldre un misteri únic. Com a equip, jugareu contra el rellotge en una de les nostres habitacions per a resoldre el repte i així, trobar la manera d’escapar. Les nostres aventures duren al voltant de 90 minuts – després d’una breu sessió informativa, podreu jugar la vostra sessió de 60 minuts. En acabar, podreu comentar la vostra experiència al nostre saló de luxe tot prenent un refresc i vestir-vos detectius per a fer-vos fotos al nostre divertit photocall d’època. The Escape Hunt Experience Barcelona és únic i diferent a qualsevol altre joc d’aventura a tot el món per moltes raons:

  • Els nostres misteris estàn basats en casos reals de la Barcelona de 1900.
  • Totes les aventures estan disponibles des de només 2 jugadors en amunt, en una habitació privada amb el suport d’un Game Master o mestre del joc.
  • El vostre Game Master multilingüe pot jugar amb vosaltres i ajudar-vos amb el que sigui necessari.
  • Tenim un saló de luxe amb refrescos i wifi gratuïts. Servim aigua, café, te, refrescos i cervesa!
  • Després del joc us podreu disfressar de detectius i fer-vos fotos al nostre photocall d’època.
  • El vostre Game Master és el vostre guia personal durant tota l’experiència.
  • Tenim a la venda merchandise especial d’alta qualitat de record, a preus molt raonables.
a-unique-test-of-your-wits.jpg

ideal per a parelles

Som un dels pocs centres de joc al món que rebem grups de només 2 jugadors. Això vol dir que podreu tenir una experiència personal meravellosa en parella. Si afegim el fet que estareu a la vostra pròpia sala de joc, es converteix en un activitat molt especial.

diversió per a famílies

En un món de tecnologies individuals i experiències en línia, aquesta és una oportunitat especial per a passar un temps increïble amb la família. Una aventura amb nosaltres li crearà records molt bons que compartireu durant molts anys!

divertir-se amb amics

Ja sigui un divendres o un dimarts per la tarda, estem oberts per a rebre-us i que us esbargiu després d’un llarg dia de feina. Tant si sou amics, companys de feina o parella, veniu i gaudiu d’una aventura plena de diversió a prop de la Sagrada Família de Barcelona competint contra el rellotge.

team building per a empreses

The Escape Hunt Experience Barcelona disposa de 6 sales de joc i d’una àmplia sala de luxe per acollir un gran nombre de membres corporatius. Les empreses ens trien per a fer un team building d’allò més divertit en un entorn d’aprenentatge totalment supervisat!