Un paradís per als esdeveniments d'empresa!

ESCAPE HUNT NEWS

Estem especialitzats en esdeveniments! Creem esdeveniments corporatius, especials i team building. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més detalls d’un esdeveniment corporatiu privat a The Escape Hunt Experience Barcelona. En el nostre centre de joc ens especialitzem en exercicis de formació d’equips, jugant primer els nostres misteris com a grup i després sessions de team building després de construir sobre els objectius corporatius, com ara trencar el gel, jocs de grup, l’avaluació i sobretot la diversió! El nostre fundador és un psicòleg qualificat especialitzat en grups de treball i en psicologia organitzacional. Ell va utilitzar aquestes habilitats, juntament amb una àmplia base comercial com a consultor per a moltes empreses durant la seva carrera. Ell porta aquestes habilitats als nostres reptes corporatius d’escapament Hunt per fer alguna cosa veritablement únic. La idea és aprendre a través del joc. El nostre objectiu és avaluar, debatre, analitzar i ensenyar. Fem tot l’anterior per al treball en equip, el lideratge, la motivació personal, l’estructura de l’equip, l’empoderament, la construcció de la iniciativa, la millora corporativa i individual en curs. Utilitzem el joc-joc per desafiar les persones de forma individual i en grups. Observem la interacció individual i de grup i proporcionar perfils basats en això i la posterior discussió en el seminari. Fixem tasques de discussió i avaluem la capacitat de resoldre aquestes tasques també en el món real. Finalment es discuteixen les troballes a nivell individual i de gestió i proporcionem una avaluació oral segons sigui necessari. Tot el treball es basa en una combinació dels principis de la psicologia organitzacional de so i eines pràctiques de gestió del canvi.

Com funciona: La nostra experiència mostra que el programa ideal és una combinació de joc d’escapament seguit pel treball en grup, però es pot triar jugar un joc només o un joc seguit d’un altre joc. Tot això es pot adaptar per les mides de grup entre 12 i 70 persones, per als diferents moments del dia i adaptar-se a les necessitats de les empreses, però segueix el següent format per a un esdeveniment típic de 3 hores:

Ús exclusiu del nostre luxós hall d’entrada.
Un joc / experiència d’escapament en viu, seguit d’una activitat de team building adaptada al nombre de persones que participin en l’esdeveniment. Segueix un format de 3 hores i consisteix en:
– Introducció al joc: instruccions i contextualització (15 minuts).

– Temps de joc en una de les nostres sales de The Escape Hunt Experience Barcelona (60 minuts).

– Temps per al relax gaudint d’un refresc, te o cafè (15 minuts).

– Exercicis en grup de team building. Aquests comptaran amb dinàmiques per trencar el gel, entrenament de vendes, de servei al consumidor, activitats de team building i entrenament IQ (60 minuts).

– Posada en comú de l’activitat realitzada mentre es pren una copa de cava en el nostre hall d’entrada i possibilitat de gaudir d’un servei de càtering al mateix hall (15/30 minuts).

– Disposem d’un photocall per guardar un bon record de la seva estada a The Escape Hunt Experience Barcelona i fer un lliurament de premis (15 minuts).

Els participants aprenen mentre juguen, viuen un repte individual dins una dinàmica de grup. L’objectiu és aconseguir perfeccionar el treball en equip, el lideratge, la motivació personal, l’estructura d’equip, l’empoderament personal i la millora contínua.
Mida del grup: Som capaços d’albergar fins a 70 persones alhora en les nostres 6 sales de joc i el nostre luxós i ampli hall.

Add comment