Blog

THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE
Barcelona BLOG

Aconsegueix la pista interior de tot el que fem. El nostre blog és una mina d’informació…

Celebra el Nadal amb nosaltres!

December 15, 2015

AQUEST NADAL I REIS, PROU JA DE REGALAR MITJONS I COLÒNIES!!! AQUEST ANY TOCA ALGUNA COSA DIFERENT, DIVERTIDA I EN FAMÍLIA!!! REGALA UNA GRAN EXPERIÈNCIA AMB THE ESCAPE HUNT EXPERIENCE BARCELONA

Read more

Per què The Escape Hunt Experience és tan popular?

February 16, 2015

És veritat! El concepte de joc d'escapament ha anat creixent en popularitat en els últims 10 anys. Originalment va començar com un joc en línia al Japó, però actualment, els jocs de "room escape" s'han estès molt més enllà dels seus orígens d'un sol jugador de videojocs. Avui en dia, The Escape Hunt Experience ofereix una veritable experiència d'acció en viu. The Escape Hunt Experience continua creixent en popularitat per una senzilla raó: jugar és molt divertit! Els jugadors són transportats en el temps a una època passada o fins i tot a un futur llunyà. Els jocs són una gran experiència de vinculació, jugat en grups privats d'amics, familiars o col·legues. The Escape Hunt Experience és una gran opció per als jugadors joves i grans, per als jugadors habituals i per als no jugadors! Persones de tots els àmbits de la vida gaudeixen el desafiament únic que és Escape Hunt. Ja has jugat? Explica'ns què penses que tenen d'especial els jocs d'escapament!

Read more

En què es diferencia The Escape Hunt Experience?

February 10, 2015

The Escape Hunt Experience és com cap altre room escape en el mercat avui en dia. El nostre CEO i fundador ha combinat la seva passió pels jocs i trencaclosques amb la seva formació acadèmica en psicologia per crear un concepte de joc veritablement únic, desafiant i molt addictiu! Escape Hunt s'enorgulleix de la creativitat i la innovació. Actualment, un equip de dissenyadors d'enigmes amb molt de talent estan treballant tot el dia en l'única Acadèmia de Disseny de Joc del món. Tots els jocs que podeu jugar en les diverses sucursals de tot el món han estat dissenyats a Escape Hunt. Hi ha més de 100 jocs fins a la data, i molts més que es creen cada mes! Dit això, The Escape Hunt Experience és més que un joc. Tots els jugadors tenen una sessió de 90 minuts que inclou una breu explicació abans del joc, així com refrescos, te, cafè o cervesa després del joc, i l'oportunitat de disfressar-se de detectius al nostre divertit photocall. Per a grups més grans i esdeveniments corporatius fins i tot hi ha altres ofertes que inclouen apassionant treball en equip i activitats d'avaluació.

Read more

Barcelona – Una de les sucursals més grans d’Europa!

February 6, 2015

La sucursal de Barcelona és un dels més grans de tot Europa, amb una increïble oferta de 3 jocs repartits per ni més ni menys que 6 habitacions! Amb aquesta quantitat d'habitacions, podreu trobar una sessió en què el vostre grup s'hi pugui adaptar. Però no ho deixeu per última hora ja que aquesta gran sucursal està sempre plena en l'hora punta! Vols jugar amb un grup gran? Cap problema! Pots reservar totes les habitacions alhora i jugar els uns contra els altres! A Barcelona podeu reservar fins a 34 persones al mateix temps. Perfecte per a esdeveniments corporatius, esdeveniments privats i festes. Poseu-vos en contacte amb la sucursal de Barcelona directament si teniu alguna pregunta o simplement RESERVA en línia!

Read more
Blackmail in the bedroom

content

X
Bangkok Bomb Mystery

content

X
Theft at the art gallery

content

X
Be seen on the website!

Your Name

Your Email

Your Caption

Your Image

Please complete to submit:

dues + = 5
Please leave this field empty.

X